joi, 5 mai 2016

Ventuze masaj sau medicamente?


Ventuze masaj

Daca ar exista ceva mai benefic decat antibioticele, ce ati alege? Sa luati un pumn de pastile sau sa va tratati pe cale naturala, cu rezultate mult mai vizibile si mai sanatoase decat tratamentele clasice cu medicamente? Cu siguranta ati auzit de ventuze masaj. Este un tratament alternativ foarte benefic pentru sanatate, folosit in tratarea multor afectiuni. Insa aceste ventuze masaj se folosesc doar daca stiti si cum sa le utilizati, in caz contrar este indicat sa apelati la ajutorul unui specialist. Mai multe pe www.Yanno.ro


Chiar daca tratamentul se intinde pe mai multe zile, rezultatele se vad dupa primele sedinte. Ventuzele masaj se folosesc intr-o perfecta stare de igiena, iar dupa fiecare utilizare acestea se dezinfecteaza cu spirt sau se spala cu apa si sapun. Inainte de a fi aplicate pe piele, trebuie sa fie uscate. Insa pielea, inainte de a fi supusa tratamentului cu ventuze masaj trebuie masata cu ulei de masline sau cu ulei de masaj pentru a aluneca mai usor. Se poate folosi si o crema de corp hidratanta. Pacientii nu trebuie sa se sperie de vanataile care vor aparea, deoarece tratamentul este putin agresiv pentru piele, insa urmele lasate de acestea pe piele trec in cateva zile. Dupa ce ventuzele se scot de pe piele, aceasta se va sterge cu un prosop, iar corpul va fi impachetat pentru a putea sa transpire. Principiul aplicarii ventuzelor este foarte simplu: acestea au rolul de a aduce la suprafata boala pentru ca aceasta sa fie mai usor de eliminat.


Ventuze masaj | De unde le putem cumpara



Puteti gasi de cumparat cutii cu ventuze de diferite marimi si pe Internet, insa indicat este sa apelati la ajutorul unui specialist, deoarece acesta lucreaza cu produse de calitate. Inainte de inceperea tratamentului, medicul specialist va pune un diagnostic, dupa care va trebui sa urmati cu sfintenie o schema de tratament pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate. Primele ventuze au aparut in Egiptul Antic. Daca mergeti si acum la sate, nu veti gasi casa de batrani care sa nu fi apelat la metoda ventuzelor pentru a-si vindeca nepotii de diverse afectiuni. 

Primele ventuze erau confectionate din corn de animal, dupa care s-a trecut la bambus, ceramica si alama. Un aspect important in ceea ce priveste aplicarea ventuzelor de masaj este faptul ca pielea ne indica afectiunea de care suferim. Important este sa va lasati pe mana specialistului cand vine vorba de tratarea unor afectiuni, chiar si minore. Costul unei sedinte cu ventuze masaj este de 50 de lei si puteti sa scoateti aceasta suma din buzunar daca vreti sa va tratati pe cale naturala. Este un tratament cu mult mai eficient decat orice medicamente din farmacii, asa ca mergeti pe mana specialistului si puneti-va toata increderea in priceperea acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu